SZÁMOS LEHETŐSÉG

#jócselekedet ♥ #bárkisegíthet

KÜLDJ CSOKIT!

Segít

Csak egy csokival az agarakért.

A csak egy csokival tulajdonképpen a családi kasszát kevésbé terhelő „sok kicsi sokra megy” elvén működő adományozás és jótékonysági séta, ahol azon túl, hogy találkozhattok agarakkal, gazdisokkal és gazdikeresőkkel, aki szeretne hozzájárulhat egy tábla csoki árával a Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány és az Agár Fajtamentés működésének mindennapjaihoz. A séta sok játékra, tapasztalat cserére, közösség építésre, valamint a fajtával történő ismerkedésre is remek alkalom.

Azonban sokan nem tudnak személyesen csatlakozni, így ezen az oldalon keresztül segíthetik a munkánkat többek között adományozással.

“Jöhet kerek csokoládé, szögletes, hosszú, rövid, gömbölyű, lapos, tömör, lyukas, édes, keserű, tej, mogyorós és minden olyan csokoládé, amit csak készítenek a világon.”

Gombóc Artúr

Készen állsz?

Ha kitaláltad mekkora csokit küldesz (kocka, szelet, tábla, láda, rekesz vagy egy egész rakomány), akkor most válaszd a számodra legkényelmesebb küldési módot!

Katt az utaláshoz szükséges adatainkért!

Biztonságos fizetés a bankkártyáddal.

Ha van PayPal fiókod a csoki fénysebességgel érkezik.

ÖNKÉNTES SEGÍTŐKET KERESÜNK

Jelentkezz csokoládé szedésre! ;D

Önkéntesnek lenni Ko-Bak Lakon (itt laknak az agarak) nem könnyű, de rengeteg örömmel teli tevékenység. Nem a kutya simire és a szelfizésre gondolunk. Sok a feladat és sok az állat, többen nehéz körülmények közül, gyakran rossz testi – lelki állapotban érkeznek és a kezdeti időszakban bizonytalanok, keresik a helyüket.

Ha segítőként betartod rutinos koordinátoraink utasításait, megtapasztalhatod, milyen csodás a hatalmas birodalmi lépegető orosz, a fenséges szélfútta bundás afgán, a szelíd, szeretetéhes magyar és angol agarak, a tartózkodó kis whippetek vagy egy-egy hihetelen kedves mix közelében feltöltődni.

ADOMÁNYOZÁS MÁSKÉPP

Ha túl messze vagy tőlünk, akkor számtalan más formában segíthetsz.

MINDEN FALAT JÓL JÖN
Az Acanashop.hu társadalmi felelősségvállalás keretén belül lehetővé tette, hogy 254 Ft/kg-os áron otthonról, kényelmesen járulhass hozzá a Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány gazdikereső kutyáinak és macskáinak a táplálásához.

RENDELKEZZ AZ 1%-RÓL!

Magyarországon az adózók 50%-a nem rendelkezik az adója 1 százalékáról, így az visszakerül az államkasszába. Pedig sok kicsi sokra megy, az 1% felajánlások lehetővé teszik, hogy immáron 22 éve segíthessünk, nem csak agaraknak. Válassz minket!

Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány, adószámunk: 18078477-1-13.

TÁRGYI ADOMÁNYOK

Örömmel fogadunk számtalan olyan hasznos tárgyi adományt, amelyet folyamatosan hasznosíthatunk az állatok ellátása során: tisztító- és fertőtlenítő szereket, textíliákat, gyógyszereket, felszereléseket és akár megmaradt építőanyagot is, amely a boxok karbantartásához, folyamatos fejlesztésekhez és felújításokhoz tudunk felhasználni.

TÁVOLRÓL IS BESZÁLLHATSZ

KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT

Középiskolások számára mentorprogramot ajánlunk. Ennek keretében az alapítvány elnökének/önkéntesek segítségével és irányításával a diákok kiválasztanak egy örökbe fogadható kutyát és azt „mentorálják”, azaz gazdát keresnek számára. Ezt a munkát otthonról is végezhetik, számítógép és az internet segítségével.